Seri Nokta Başvuru

Haberler 10 ÜLKEDEN 733 PROJE BAŞVURDU
10 ÜLKEDEN 733 PROJE BAŞVURDU

Çekmeköy Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim Olimpiyatları’na 10 ülkeden 733 proje başvurusu yapıldı.

Çekmeköy Belediyesi’nin bu yıl Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına düzenlediği 3. Uluslararası Bilim Olimpiyatları’nda başvuru süresi tamamlandı. 10 ülkeden gelen 733 proje, akademisyenlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye alındı. yenilikçilik, uygulanabilirlik, sürdürülebilirlik ve sosyal etki kriterleri bağlamında ele alarak değerlendirilen projelerden finale kalacak 70 proje sahibi, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü belirlenerek saat 15:00’da www.icatmakinası.com web sitesinden duyurulacaktır.

Finale kalacak olan 70 proje, 11-12 Mayıs’ta İstanbul Maltepe Üniversitesi kampüsünde yapılacak final sergisinde kamuoyuna tanıtılacak. Final sergisi esnasında yapılacak değerlendirmelerle her kategorinin ilk 5’i tespit edilecek ve toplamda dereceye giren 15 proje sahibine ödülleri 13 Mayıs 2018 Pazar günü verilecek.