Seri Nokta Başvuru

BAŞKAN POYRAZ, ÖMERLİ’DEKİ SİTE YÖNETİCİLERİNİ MİSAFİR ETTİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ömerli Mahallesi’ndeki sitelerin yöneticileri ile buluştu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Ömerli Mahallesi’ndeki sitelerin yöneticilerini misafir etti. Program yenileme çalışmaları tamamlanan ve aynı gün kullanıma açılan Ömerli Görsel Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşti. Çekmeköy’ün doğa ve şehir yaşantısını bir arada sunan en güzel mahallelerinden biri olan Ömerli’de ikamet eden vatandaşlarla istişare eden Başkan Poyraz, toplantıda planlanan projelerle ilgili bilgi de verdi.

Başkan Poyraz, “Mahallemizin emektar okulunu yenileyerek güzel ve modern okul kazandırdık. Gelişen ilçemizde yetersiz kalan bir lisemiz vardı bu mahallemizde, o okulumuzun da yıkılarak yerine daha modern bir bina yapılması için çalışmalarımız başladı.  İçinde bulunduğumuz görsel sanatlar merkezi cismen vardı ama adına uygun bir yapı değildi. Mevcut yapıyı yıkmadık ama sıfırdan bir yenileme çalışması yaptık diyebiliriz. Artık adına yakışır bir yapı ile misafirlerimizi burada ağırlayacağız. Ayrıca Ömerli Spor Tesislerini de daha verimli kullanılması için bir komplekse dönüştüreceğiz. Bunun için de tüm alt yapıyı hazırladık; yakında yapımına başlayacağız,” dedi.