Seri Nokta Başvuru

Haberler ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DEV DESTEK
ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DEV DESTEK

Çekmeköy Belediyesi ilçedeki tüm devlet okullarına spor malzemesi dağıttı.

Çekmeköy Belediyesi ilçedeki tüm devlet okullarına spor malzemesi desteğinde bulundu. İçerisinde futbol, voleybol, basketbol, bodminton, tenis, atletizim, okçuluk ekipmanlarının bulunduğu koliler belediye ekiplerince okul yönetimlerine teslim edildi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçe Spor Müdürü Muhammet Kılıç,  okul müdürleri ve ilçedeki okulları temsilen öğrenciler katıldığı dağıtım programı Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Dağıtım programında gençlere seslenen Başkan Poyraz “Okullarımızda gençlerimizin iyi ortamlarda gelişmiş imkanlarla eğitim görmeleri bizim için çok önemli. İnşallah her yıl okullarımıza desteğe devam edeceğiz. Spor malzemelerini güle güle kullanın,“ dedi.