Seri Nokta Başvuru

ÇEKMEKÖY SPOR ŞENLİĞİ’NDE 9 BİN ÖĞRENCİ 12 BRANŞTA YARIŞTI

Çekmeköy Belediyesi Spor Şenlikleri kapanış ve ödül töreni büyük bir coşkuya sahne oldu.

Çekmeköy Belediyesi'nin, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği gerçekleştirdiği spor şenliklerinde bu yıl 9 bin öğrenci 12 branşta birbirleriyle yarıştı. Çekmeköy Spor Kompleksi’nde düzenlenen kapanış ve kupa törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Kılıç ve binlerce öğrenci katıldı.

Bando takımının gösterisiyle başlayan spor şenliği; halk oyunları gurubu ve Action Team Akrobasi ekibinin heyecanlı bisiklet gösterisi, jonglör ve akrobatik basketbol gösterileri ile devam etti.  Program sonunda öğrencilere dondurma ikram edildi.

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı “Çekmeköy olarak şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Ben gençlik için her türlü çalışmanın içinde olan, çaba gösteren belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah geleceğin milli sporcuları bu salonlardan çıkacak,” dedi.

Programda ev sahipliği yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ İnşallah şuan içinde bulunduğumuz spor kompleksi gibi iki salon daha kazandıracağız Çekmeköy’e. İçerisinde havuzu ve çeşitli sporların yapıldığı salonlar olacak bunlar inşallah. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada alanı müsait olan okullarımızın bahçelerine yine spor salonları yapmaya yaptırmaya devam edeceğiz. Niye; sizler daha güçlü daha çevik ve sağlıklı şekilde geleceğe hazırlanın diye. Sevgili gençler spor şenliklerinde dereceye giren ve bu etkinlikte ter döken tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum,” dedi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız “ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz spor şenliklerinde gençlerimizin biraz daha coşmaya ve eğlenmeye ihtiyaçları olduğu için başkanımızın da teklifiyle oyun kısmı biraz daha arttı. Gençlerimizi çalışıyorlar gayret gösteriyorlar, tabi eğlenmeye de ihtiyaçları var. Biz idareciler olarak bunu biliyor, anlıyor ve sizleri seviyoruz. Sizlerden büyükleriniz olarak tek ricamız her şeyin vaktini doğru tayin etmeniz. Dinlenme vaktinde dinlenelim, eğlenme vaktinde eğlenelim, çalışma zamanında çalışalım. Güzelliklerin daim olmasını, geleceğin teminatı olan gençlerimizin güzelliklerle birlikte olmalarını diliyorum. Başta Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz olmak üzere, bu şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Başkan Poyraz konuşmasının ardından tribünlerde yer alan öğrencileri ve protokol üyelerini horon çekmeleri için sahneye davet etti.

Birbirinden renkli organizasyonların gerçekleştiği kapanış töreninde öğrenciler ödüllerini Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve protokol üyelerinden aldılar.