Güncel Etkinlikler

Yer: Hamidiye Eğitim Merkezi
Tarih Saat: 02 Ekim 2017 Pazartesi

Konuşmacı: Halil Paçacı
Konu: Kutsal kitabımızu daha iyi anlamak amacıyla Halil Paçacı ile tefsir dersleri başlıyor.

Cesur Balık 2

Yer: Alemdağ Kültür Merkezi
Tarih Saat: 03 Ekim 2017 Salı

Sinema "Cesur Balık 2"
Pi ve Junior'un arkadaşlarını kurtarmak için çıktıları zorlu yolda başlarından geçen hikayeyi anlatan bu filmde çocuklar oldukça eğlenceğe benziyor.

Çekmeköy Belediyesi Uzay ve Teknoloji Merkezi Açılıyor

Etkinlik Türü: Açılış
Tarih Saat: 05 Ekim 2017 Perşembe
Detay için tıklayın

Açılışa tüm halkımız davetlidir.

Tarzan Ormanlar Kralı

Tarih Saat: 07 Ekim 2017 Cumartesi
Detay için tıklayın

Sinema "Tarzan Ormanlar Kralı"
Tarzan bebekliğinde Afrika ormanlarında bulunarak maymunlar tarafından büyütülür. Fakat Tarzan'ın mutlu ve huzurlu hayatı, insanların ormana gelmesiyle ve kendisinin de onlardan biri olduğunu öğrenmesi ile alt üst olur. Tarzan hangi aileye ait olduğunu bulmaya çalışırken Jane adındaki kadına aşık olması işleri iyice karıştırır.

Ziyafet Sofrası

Etkinlik Türü: Yetişkin Tiyatrosu
Tarih Saat: 07 Ekim 2017 Cumartesi
Detay için tıklayın

Yetişkin Tiyatrosu "Ziyafet Sofrası"
Konu: Soğuk bir kış günü.... Üsküdar'da, yolu Hüdai dergahına düşen iki sarhoş; Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal. Karınlarını doyurmak için geldikleri dergahta manevi bir ziyafetle karşılaşan Kemaller, yeni bir yaşamı tanımaya başlarlar. Ne var ki ön yargılar ve çekinceler, yılların verdiği alışkanlıklar ve bilgisizlik ile birleşince, yaşadıkları büyük değişim de komik olaylara sahne oluyor.

Minik Kuş

Yer: Alemdağ Kültür Merkezi
Tarih Saat: 08 Ekim 2017 Pazar

Sinema " Minik Kuş"
Kahramanımız kimsesiz bir kuş yavrusu olarak dünyaya gözlerini açar. Kimsesi olmadığı gibi bir ismi de olmayacaktır film boyunca. Uğur böceği Bug, kendisine annelik yapar ve büyütür. Uzaklara uçması için cesur olması gerekmektedir. Sonbahar geldiği için Afrika'ya göç etmeye çalışan bir kuş sürüsünün lideri hayatını yitirir. Yanlış anlaşılmalar sonucunda Sarı Kuş, grubu Afrika'ya götürme görevini üstlenir. Bugüne kadar yuvasından ayrılmamış küçük bir kuş için çok büyük bir yolculuk ve sorumluluk olacaktır bu.

Karagöz ile Hacivat'ın Dostluğu

Etkinlik Türü: Çocuk Tiyatrosu
Tarih Saat: 08 Ekim 2017 Pazar

Sevimli Tilki

Tarih Saat: 09 Ekim 2017 Pazartesi
Detay için tıklayın

Yetenekli bir ajan olan FOX, Havuç Şehri'ne gittiğinde aklında tek bir amacı vardır. Şehrin iyi kalpli dost tavşanlarının arasına sızmış olan yapay bir tavşan bulmak. Ancak bu sırada başına olmadık terslikler gelecektir.

Tefsir Dersleri /2

Etkinlik Türü: Konferans
Yer: Hamidiye Eğitim Merkezi
Tarih Saat: 09 Ekim 2017 Pazartesi

Konuşmacı: Halil Paçacı
Konu: Kutsal kitabımızu daha iyi anlamak amacıyla Halil Paçacı ile tefsir dersleri başlıyor.