Hizmetler İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Hizmetleri

BAŞVURUDA İSTENEN EVRAKLAR

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

Süreli  Salon ve Mesire Alanları Tahsisi İşlemleri
(Toplantı, Konferans, Kokteyl, Tiyatro Salonları ve Mesire Alanları.)

2-Taahhütnamesi(Matbu)

3-Ödeme Makbuzu

Spor Tesisleri Kiralama İşlemleri
(Halı Saha)

1-Kimlik ile birlikte ilgili Spor Tesisine Müracaat

1 İş Günü

2-Taahhütname (Matbu)

3-Ödeme Makbuzu

Kiralama Tarih Değişikliği İşlemleri

Kiralama İptal İşlemleri

2-Ödeme Makbuzu (Aslı)

NOTLAR :
1-Ödemeler müracaatın yapıldığı gün makbuz karşılığı yapılacaktır.
2-M.Akif Kültür Merkezi Veznesinde sadece nakit ödeme kabul edilmektedir.
3-Tarih değişikliği ve İptal işlemlerinin yapılabilmesi için etkinlik tarihinden en az; Spor Salonları İçin 3 Gün-Mesire Alanları İçin 15 Gün - Konferans ve Kokteyl Salonları İçin 10 Gün, önce müracaat edilmesi gerekmektedir.
4-Kiralama iptal talebinin uygun görülmesi halinde yapılacak iadeler, Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır.

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenilmesi veya başvuru eksiksiz belge ile yapıldığı halde, hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri:                                                                          İkinci Müracaat Yeri:

Mehmet Akif Kültür Merkezi                                                       Çekmeköy Belediye Başkanlığı

İsim    : Mehmet EKŞİ                                                                      İsim     :Latif COŞAR

Unvan: İşletme ve İştirakler Müdürü                                          Ünvan: Başkan Yardımcısı

Adres : M.Akif Mah. Akasya Sk.                                                     Adres : Merkez Mah.Piri Reis Cad.

No:34 Çekmeköy/İSTANBUL                                                         Çekmeköy/İSTANBUL

Tel: 0 (216) 640 41 94                                                                     Tel: 0 (216) 600 06 00