Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta

Başkan Poyraz Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

2 Temmuz 2021, Cuma

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz karne törenine katıldı

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak Çekmeköy İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne törenine katıldı.

Başkan Poyraz “ Pandemi sebebiyle buruk bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Kimsenin alışık olmadığı bir durumdu ama öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  büyük bir gayret göstererek  bu dönemi tamamlamış oldular. Bugün öğrenci ve öğretmenlerimizin karne heyecanına ortak olduk. Herkese iyi tatiller diliyorum. İnşallah yeni eğitim döneminde sınıflarımız dolacak okullarımızın bahçelerinde çocuklarımız keyifli vakit geçirecek, ”dedi.

Kaymakam Adem Arslan, Başkan  Poyraz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, karne töreninin ardından öğretmenlerle sohbet etti.

Eğitim ile ilgili diğer haberler