Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta

BİLİM ÇEKMEKÖY YAZ OKULU’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI

5 Temmuz 2024, Cuma

Öğrencilerin eğlenirken öğrendiği, öğrenirken de eğlendiği Bilim Çekmeköy Yaz Okulu’nda eğitimler başladı. Geçmiş ve günümüz teknolojilerinin buluştuğu atölyelerde eğitim alan çocukların faydalı ve eğlenceli bir yaz dönemi geçirmesi hedefleniyor.

Öğrencilerin; bilimsel meraklarını keşfetmelerine, yenilikçi düşünceler geliştirmelerine ve eğlenceli bir öğrenme deneyimi yaşamalarına olanak sağlayan Bilim Çekmeköy Yaz Okulu’nda eğitimler başladı. Çekmeköy Belediyesi’nin, güncel müfredatı, zengin içeriği ve yeni nesil eğitim sistemini destekleyen metodolojisi ile yaz okulu eğitimlerine başladığı Murat Çobanoğlu Bilim Çekmeköy Merkezi’nde öğrenciler alanında uzman eğitmenler tarafından atölye eğitimlerini alıyor.

Bilimin kapılarını aralayarak öğrenmenin eğlenceli bir deneyime dönüştüğü Bilim Çekmeköy Yaz Okulu’nda; Doğa Bilimleri Atölyesinde; paleontoloji/dinozorlar ve mikroskop gözlemleri, Astronomi Havacılık ve Uzay Atölyesinde; havacılık simülasyonları ve güneş gözlemleri, Teknoloji Atölyesinde; algoritmik düşünme ve robotik proje, Tasarım Atölyesinde ise 3 boyutlu tasarım ve karakter modelleme çalışma uygulamaları yapılacak.

Genel ile ilgili diğer haberler
#NeGüzelsinÇekmeköy

Mobil Uygulamalarımız