Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta

CAMİ VE CEMEVLERİ’NDE KURBAN BAYRAMI HAZIRLIĞI

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı ekipler Kurban Bayramı öncesinde temizlik çalışmaları yaptı

Her yıl düzenli olarak bayramlar öncesinde ibadethanelerde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapan Çekmeköy Belediyesi; ilçede bulunan Cami, Cemevleri ve Diyanet İşlerine bağlı Kuran Kursları’nı Kurban Bayramı’na hazırladı. Vatandaşların bayram namazlarını daha rahat kılabilmeleri için en ince detaylara kadar tüm eksikleri gözden geçirildi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ İlçemizde 46  Cami ve 2 Cemevi’nde bakım onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor, mezarlıklarımızın çevrelerini yıkıyor ve temizliyoruz. Kurban Bayram Namazı sonrasında ise cemaatimize kurban poşetlerini dağıtıyoruz. İlçemizde bu çalışmalar bir gelenek haline geldi. Tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum, “ dedi.