ÇEKMEKÖY’DE AFET KOORDİNASYON TOPLANTISI

24 Nisan 2024, Çarşamba

Çekmeköy’de, Türkiye Afet ve Müdahale Planı doğrultusunda, ilçe afet planını güçlendirecek eğitim ve kurumlar arası entegrasyon toplantısı yapıldı.

Çekmeköy’de, ilçe afet çalışma grup yöneticileri ve İl Afet Risk Azaltma Planı kapsamında görev alan kurum yöneticileri, ilçe afet planını güçlendirecek çalışma gruplarının entegrasyonu ve eğitim programı hazırlıkları toplantısı yapıldı. Çekmeköy’ün güvenliği ve afetlere hazırlıklı olunması ve ilçede ki afetlere karşı koordineli bir şekilde hareket etme kapasitesinin arttırılmasının amaçlandığı toplantıda gerçekleştirilen sunum ile eğitim takvimleri paylaşıldı.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik başkanlığında Çekmeköy Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Topçu, İlçe AFAD Yönetici Mümtaz Özdem, İlçe Risk Azaltma Komisyonu ve İlçe Afet Çalışma Grubu temsilcileri katıldı.

Çevre ile ilgili diğer haberler