Çekmeköy’ün Yeni Prestij Caddesi’nde Çalışmalar Başladı

7 Ocak 2022, Cuma

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı ekipler Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde Modern ve Model Çekmeköy vizyonuna uygun şekilde tasarlanan prestij cadde yol yapım çalışmalarına başladı.

Hayatın her alanına dokunan projeleri ile sahada olan Çekmeköy Belediyesi; kent yaşamına uygun prestij caddelerine bir yenisini daha ekliyor. Sultançiftliği Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yapım çalışmaları devam eden prestij cadde tamamlandığında ; Yüzlerce metrelik yürüyüş ve bisiklet parkuru, spor ve dinlenme alanları, engelli araç şarj istasyonu, otopark ve ücretsiz WİFİ hizmeti vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Bu şehri vatandaşlarımızla birlikte kurduk birlikte yönetiyoruz. Yaptığımız ev ve esnaf ziyaretlerinden gelen talepler doğrultusunda projemizi şekillendirdik. Şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Mahallemizde yol ve kaldırım sorununu çözerek ulaşımı rahatlatacak olan bir projeye daha başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz,” dedi.

Çevre ile ilgili diğer haberler