CREA CENTERS ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

25 Temmuz 2022, Pazartesi

Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2021-27 Dönemi Tanıtım Toplantısı Samsun'da Gerçekleşti.

Karadenizdeki 23 ili kapsayan "Interreg NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı" tanıtım etkinlikleri ve proje eğitimleri 5 Temmuz 2022 tarihinde Samsun'da gerçekleşti. Tanıtım toplantısında; Çekmeköy Belediyesi’nin liderliğinde gerçekleşen Crea Centers projesinin proje danışmanı proje hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler. Yapılan sunumlarda yeni döneme ilham olması açısından geçmiş dönem proje deneyimleri paylaşıldı.

2021-2027 Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı Tanıtım Etkinliğinin açılış konuşmasını Samsun Vali Yardımcısı İbrahim Civelek yaptı. Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan ve Karadeniz Havzası SÖİ Programı Yönetim Makamından Program Yöneticisi Sn. Laura Bobarnac toplantıya online bağlantı ile katılarak açıklamalarda bulundular.

Programda Çekmeköy Belediyesi tarafından hazırlanıp AB Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği 2014-2020 Programı kapsamında hibe almaya hak kazanan ve desteklenen Crea Centers projesi tüm katılımcılara örnek proje olarak tanıtıldı.