Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta

Gençler İçin Yeni Yatırımlar

12 Mart 2021, Cuma

Çekmeköy Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile yeni gençlik yatırımları yapıyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın imzaladığı protokole göre Çekmeköy’e 10 yeni Gençlik Kafe ve Kütüphane ile okul bahçelerine 20 basketbol sahasının yapımına başlanacak.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yeni yatırımlar için protokol imzaladı.  Protokol kapsamında başlayan çalışmalarla yapımı tamamlanan Gençlik Kafe ve Kütüphaneneler ve okul bahçelerindeki basketbol sahalarına yenileri ekleniyor. Ekşioğlu, Merkez,  Aydınlar ve Mehmet Akif Mahallelerinde yapımı tamamlanan ve çok yakında hizmete açılacak Gençlik Kafe ve Kütüphanelerden 10 mahalleye daha yapılacak.

Gençlik projeleri kapsamında; Hatice Mehmet Ekşioğlu İlköğretim, Şehit İzzet Yüksel İlköğretim Okulu, Nükte Sözen İlköğretim Okulu, Mehmetçik Lisesi, TOKİ Lisesi, İMKB Lisesi, 125.Yıl İlköğretim Okulu, Ekşioğlu Mah. Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu, Tevfik Ezel Kınay Meslek Lisesi, Erdal Yılmaz İlköğretim Okulu’nda yapımı tamamlanarak gençlerin kullanımına sunulan basketbol sahalarına da yenileri ekleniyor. Önümüzdeki süreçte 10 olan sahaların sayısı yeni yapılacaklarla 30’ye çıkarılacak.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İlçemize kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Gençlerimiz için yapacağımız bu 30 yeni proje halkımıza hayırlı olsun. İnşallah bir an önce pandemi dönemini atlatır ve yaptığımız bu mekanlarda gençlerle buluşuruz. Onlarla turnuvalar düzenler, kitap sohbetleri yaparız,” dedi.

Yatırım, Spor ile ilgili diğer haberler