Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta

İyi Bayramlar Çekmeköy

20 Temmuz 2021, Salı

Çekmeköylüler ilçe bayramlaşma programında buluştu

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan , Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan Taşdelen Hacı Yusuf Cebir Cami’nde organize edilen bayramlaşma merasiminde vatandaşlarla buluştu. Kılınan Bayram Namazı’nın ardından cemaatle bayramlaşan Kaymakam Arslan ve Başkan Poyraz, vatandaşlara iyi bayramlar diledi. Bayramlaşma merasimi sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirildi.

Namaz ardından ilçedeki tüm camilerde cemaate kurban poşetleri dağıtıldı.

Başkan Poyraz “ Her yıl olduğu gibi yine bir camide vatandaşlarımızla buluşup bayramlarını tebrik ettik. Bu bayramda geçtiğimiz yıllara nazaran biraz daha rahatız ama tedbiri elden bırakmadan bayramı yaşayalım. Mübarek Kurban Bayramı’nın manevi ikliminin tüm gönüllere, hanelere, şehrimize, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu mutlu bir bayram diliyorum,” dedi.

Kültür Sanat ile ilgili diğer haberler