Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta

KARDEŞ BELEDİYEDEN ZİYARET

29 Temmuz 2022, Cuma

Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve beraberindeki heyetten Başkan Poyraz’a ziyaret.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say arasında yapılan görüşmeler neticesinde geçtiğimiz yıllarda iki ilçe kardeş belediye protokolü imzalamıştı. Sanayi, ticaret,  çevre ve şehircilik, bilim, kültür, sanat, sağlık, spor ve turizm gibi alanlarda iş birliği yapılması ve kardeş şehir ilişkisi kurulması amacıyla imzalan protokol neticesinde çeşitli iş birlikleri yapılmış ve karşılıklı ziyaretler gerçekleşmişti.

Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve beraberindeki heyet bu çalışmalar hakkında değerlendirme yapmak ve istişare gerçekleştirmek üzere Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı ziyaret etti.

Başkan Poyraz “ Kardeş belediyemizin başkanı kıymetli arkadaşımız İsmail Say’ı ve belediye başkan yardımcılarını ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Birçok konuda iş birliğimiz güçlenerek devam edecek inşallah. Nazik ziyaretleri ve güzel hediyeleri için kendilerine teşekkür ediyorum,” dedi.