MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

17 Nisan 2024, Çarşamba

Çekmeköy’ün yeni dönem mahalle muhtarları Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Çerkez, muhtarlar ile birlik ve uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

31 Mart Yerel İdareler Seçimleri’nde seçilen 21 mahalle muhtarı Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e makamında tebrik ziyaretinde bulundu. Yeni ve yeniden seçilen mahalle muhtarları ile birlik ve uyum içerisinde çalışacaklarını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez,” Bizim için muhtarlıklar büyük önem arz etmektedir. Çekmeköy’e hizmet sürecinde de muhtarlarımız ile istişare halinde olacağız.  Muhtarlarımızdan da gelen talep ve öneriler ile birlikte de Çekmeköy’ü daha güzel yarınlara taşıyacak hizmetleri imza atacağız. Tebrik ziyaretinde bulunan muhtarlarımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.