Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta

YAZ SPOR OKULLARINDA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

12 Temmuz 2023, Çarşamba

Çekmeköy Belediyesi’nin çeşitli spor dallarında eğitimler verdiği yaz spor okulları devam ediyor.

Çekmeköy Belediyesi’nin, yaz tatilinde çocuklarda spor bilinci oluşması ve keyifli bir yaz tatili geçirmeleri amacıyla düzenlediği yaz spor okullarında eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen yaz spor okullarında, 7-13 yaş aralığındaki çocuklar; futbol, basketbol, jimnastik, voleybol, kick-box, karate, taekwondo, paten, okçuluk ve kort tenis branşlarında eğitimler alarak dolu dolu bir yaz tatili geçiriyor. Çocukların fiziksel ve bedensel gelişimine de katkı sağlayan yaz spor okullarında aynı zamanda çocuklar doyasıya eğlenirken öğrenme fırsatı da buluyor.

Spor ile ilgili diğer haberler