Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta
  • YUVAMIZ ÇEKMEKÖY GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NDE KURA HEYECANI

Çekmeköy’ün ilk kreşi olan Yuvam Çekmeköy Zübeyde Hanım Gündüz Bakımevi’nin geçtiğimiz hafta başlayan ön kayıtları sonrası, kreşe yerleştirilecek öğrenciler noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi.

• YAZ SPOR OKULLARINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Çekmeköy Belediyesi’nin çeşitli spor dallarında 2 bin öğrenciye hizmet vereceği yaz spor okullarının açılış töreni Av. Sıddık Eraslan Spor ve Sosyal Tesisleri’nde öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

• ÇEKUT ARAMA KURTARMA EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Çekmeköy Arama Kurtarma (ÇEKUT), AFAD iş birliğiyle farklı meslek gruplarından gönüllü katılımcılara yönelik bir eğitim programı düzenledi.

• BAŞKAN İMAMOĞLU, ÇEKMEKÖY’DEKİ İBB PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’deki hizmet ve projeleri yerinde incelemek için Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ile birlikte ilçe turu yaptı. Ziyarette bürokratları tarafından bilgilendirilen İmamoğlu, Nişantepe Çocuk Sanat Merkezi, Taşdelen kreş inşaatı ve Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu.  İSKİ’nin Yaşam Vadisi ile yeni yeşil alanlar kazandırdığını belirten İmamoğlu, “Her ilçede her önemli konuya dokunan, değinen; altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, kültür sanata şimdi geldiğimiz yeşil alana varıncaya kadar yoğun şantiyelerimiz var” dedi.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
  • ABHAZYA TÜRKİYE TEMSİLCİSİ AVİDZBA, BAŞKAN ÇERKEZ’İ ZİYARET ETTİ

Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi İbrahim Avidzba Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e nezaket ziyaretinde bulundu.

9 Temmuz 2024, Salı
  • YAZ YÜZME KURSLARINDA KAYITLAR BAŞLADI

Çekmeköy Belediyesi’nin, yaz aylarında çocukların yüzme becerilerini geliştirmeleri ve daha keyifli bir tatil geçirmeleri için düzenlediği yaz yüzme kurslarında kayıtlar başladı.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
  • ÖMER’İN GÖZYAŞLARI MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Doğa Park’ta dev ekranda milli takımı maçı izlemek için geldiği anda bıraktığı yerde bisikleti çalınan 12 yaşındaki Ömer’e bisiklet hediye etti. Başkan Çerkez’in sürprizini ve notunu gören Ömer duygu dolu anlar yaşadı.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
  • BİLİM ÇEKMEKÖY YAZ OKULU’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI

Öğrencilerin eğlenirken öğrendiği, öğrenirken de eğlendiği Bilim Çekmeköy Yaz Okulu’nda eğitimler başladı. Geçmiş ve günümüz teknolojilerinin buluştuğu atölyelerde eğitim alan çocukların faydalı ve eğlenceli bir yaz dönemi geçirmesi hedefleniyor.

5 Temmuz 2024, Cuma
#NeGüzelsinÇekmeköy