Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta
  • ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI KAZANDI

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ikinci meclis toplantısını olağanüstü gündemle toplayan Çekmeköy Belediyesi, Başkan Orhan Çerkez önderliğinde ilçenin kanayan yaralarından biri olan Çocuk Parkı’nın Benzin İstasyonuna dönüştürülmesi olayını da çözdü.

4 Mayıs 2024, Cumartesi
  • EVİNİZDE GİBİ HİSSEDECEKSİNİZ

Belediye ana hizmet binası girişinde vatandaşlar için ücretsiz çay kahve ikramı sunacak mini büfe hizmete açıldı.

2 Mayıs 2024, Perşembe
  • BAŞKAN ÇERKEZ, BELEDİYE PERSONELİNİN 1 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda belediye temizlik işleri personelleri ile bir araya geldi. Çerkez birlikte kahvaltı ettiği personellere” Siz bizim dışa açılan yüzümüzsünüz. Biz sizlere güveniyoruz, sizler de bize güvenin“ dedi.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
  • 22 YIL SONRA “ EVET” DEDİLER, ATILAN İMZA İLE İKİNCİ BAHARLARI BAŞLADI

22 yıl önce boşanıp, 29 Nisan 2024 ‘te hayatlarını tekrar birleştiren Şıkoğlu çiftinin nikahlarını Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez kıydı. Nikahın kıyılması için sosyal medyadan Başkan Çerkez’e ulaşan Şıkoğlu çiftinin kızı Tuğba Karabulut “Olmaz dedikleri bir anda oldu. Bundan sonrasında inşallah birbirlerine destek olurlar.” dedi.

30 Nisan 2024, Salı
  • “MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Çekmeköy Belediyesi envanterinde bulunan Türkiye Otomobil Girişim Grubu’nun (TOGG) geliştirdiği otomobil şehit ve gazi ailelerine hizmet vermeye başladı. Varlığımızı borçlu olduğumuz şehit ve gazilerimizin yakınlarına bir nebze destek oluyorsak bundan mutluluk duyarız diyen Başkan Çerkez, “Şehit ve gazilerimiz yakınları benim her zaman başımın üstündedir. Hepsinin emrindeyim” dedi.

27 Nisan 2024, Cumartesi
#NeGüzelsinÇekmeköy