Çekmeköy Belediyesi Seri Nokta
  • ASEL’İN AZMİ, SEVGİNİN GÜCÜ

Çekmeköy Engelsiz Yaşam Merkezi’nde azmiyle hayata tutunan Asel’i ayağa kaldıran öğretmenleri ve eğitmenlerinin sevgisi oldu. Asel Beren’in tedavi sürecini yakından takip eden Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Asel Beren’in azmi bizi de çok şaşırttı. Arkadaşlarımızın sevgiyle yaklaşması onun hayata yeniden gülümsemesine neden oldu” dedi.

23 Haziran 2024, Pazar
  • DUYGULANDIRAN BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Kurban Bayramı’nda sahada olan personeller için özel bir organizasyona imza attı. Çekmeköylü vatandaşlara hizmet için sahada olan personellere eşleri ve çocuklarıyla  Babalar Günü sürprizi yapıldı.

16 Haziran 2024, Pazar
  • BAŞKAN ÇERKEZ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez Kurban Bayramı öncesinde personelle bayramlaştı. Buluşmada önemli mesajlar veren Başkan Çerkez “mutlulukla şunu ifade etmeliyim ki bu daha başlangıç” dedi.

• KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE İBADETHANELERDE TEMİZLİK

Çekmeköy Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki tüm cami ve cemevlerinde bakım ve temizlik çalışmaları yaptılar.

• BAYRAM ÖNCESİNDE ANLAMLI DESTEK

Çekmeköy Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçede ikamet eden yetim ve öksüz çocuklar için özenle hazırlanan bayramlık kıyafetleri çocuklara teslim etti. Çocukların yüzlerindeki gülümseme ve heyecan görülmeye değerdi.

• BAŞKAN ÇERKEZ’E SEVİMLİ MİSAFİR

Türkiye’nin ilk hasta terapi köpeği olan Teo ve eğitmeni Ali Yeşilırmak Başkan Çerkez’i ziyaret etti. Sevimli köpek Teo ziyaretinde sempatik hareketleriyle ilgi odağı oldu.

• ÇEKMEKÖY BİLİM MERKEZİ YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Çekmeköy Belediyesi tarafından Murat Çobanoğlu Çekmeköy Bilim Merkezinde 1 Temmuz – 30 Ağustos 2024 arasında dört atölyede gerçekleşecek yaz okullarına kayıtlar başladı.

• SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Kurban Bayramı öncesinde Çekmeköy’de faaliyet gösteren siyasi partileri ziyaret edip bayramlaştı.

#NeGüzelsinÇekmeköy

Mobil Uygulamalarımız