Seri Nokta Başvuru

isDosyalar/2019/01/22/ihaleler_zp8Z.jpg

Çekmeköy Bilişim Ve Yaratıcılık Atölyeleri (Bilya) Projesin’de Kullanılmak Üzere "Bilgisayar - Elektronik Malzeme Ve Çeşitli Kimyasal Malzeme Alım İşi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası

2019/207771

1-İdarenin

a) Adresi

MERKEZ MAHALLESİ PİRİ REİS CADDESİ 5 34782 ÇEKMEKÖY/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası

c) Elektronik Posta Adresi

muhammedsari53@gmail.com

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa)

2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı

:

Çekmeköy Bilişim ve Yaratıcılık Atölyeleri (BİLYA) Projesin’de Kullanılmak Üzere "Bilgisayar - Elektronik Malzeme ve Çeşitli Kimyasal Malzeme Alım İşi. (31 Kalem Malzeme)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ EK HİZMET BİNASI

c) Teslim tarihi

:

Sözleşme imzalandıktan sonra 1 (BİR) iş günü içerisinde başlanacak ve 20 gün içerisinde teslimler gerçekleştirilecektir.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer

:

MERKEZ MAH. PİRİ REİS MAH. NO:5 ÇEKMEKÖY/İST.

b) Tarihi ve saati

27.05.2019 - 11:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:

Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.4.1.

İŞİN TAMAMI İÇİN TEKLİF VERECEK İSTEKLİLER HER TÜRLÜ BİLGİSAYAR VE/VEYA BİLGİSAYAR SARF MALZEMELERİ SATIŞ İŞLERİ İLE İLGİLİ İŞLER BENZER İŞ OLARAK KABUL EDİLECEKTİR.
İŞİN KISIMLARINA/KALEMLERİNE TEKLİF VERECEK İSTEKLİLER İSE HANGİ KISIMA/KALEME TEKLİF VERECEKLER İSE O KISIM/KALEM İLE İLGİLİ AYRI AYRI SATIŞ İŞLERİNE AİT İŞLER BENZER İŞ OLARAK DEĞERLENDİRİLECEKTİR.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin Seryum Oksit Cilalayıcı toz, Alüminyum Oksit, Silisyum Kalbür Tozu, Robotik Sarf Malzemesi, Kimyasal Malzeme, VR Gözlük, Model Uçak Malzemeleri, Raspery Pie 3 Kit, Ardunio Kitler, Analitik Terazi, Beherler ve Deney Tüpleri, Isı ve Sıcaklık Deney Seti, Prizma Lens Seti, Optik Deneyler Kiti, Kompresör, Optik Cam, Mekanik Komparatör Saati, Filament, 3D Yazıcı, Tıbbi Malzemeler, Tıp Eğitimi Deney Seti, Elektron Mikroskobu, Ardunio 3d yazıcı, Ardunio Robot Kit (4'lü), Arduino Maxi Başlangıç Kiti, Arduino Uyumlu 37-in-1 Sensör Modül Kiti, Projeksiyon Cihazı, Laptop, Yazıcı, Telefon, PC kısımlarında %15(On Beş ) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı MERKEZ MAH. PİRİ REİS MAH. NO:5 ÇEKMEKÖY/İST. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MERKEZ MAH. PİRİ REİS MAH. NO:5 ÇEKMEKÖY/İST. FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İHALE ETÜT VE PROJE BÜROSUNA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (otuz) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:

İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.