Seri Nokta Başvuru

isDosyalar/2019/01/22/haberler_izhP.jpg
YAZAR OKUR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çekmeköy Kitap Fuarı birbirinden ünlü yazarları ağırlıyor

Çekmeköy Belediyesi’nin ikincisini düzenlediği kitap fuarında ünlü yazarlar okuyucuları ile buluşuyor. İmza ve söyleşi günleri kapsamında  bu hafta Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar ve Tv Programcısı Gazeteci, Yazar Yelda Kırçuval sevenleri ile buluştu. Programlar kapsamında kitapseverler yazarlara gündeme ve kitaplarına dair sorular sorarken keyifli sohbetler gerçekleşti.

Söyleşilere vakit buldukça katılmaya çalıştığını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz kitap fuarına katılımları için yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Eğitim vadisi Çekmeköy’e yakışır bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu fuar İnşallah bir gelenek haline gelecek ve vatandaşlarımıza fayda sağlayacak. Eğitim bizim olmazsa olmazımız” dedi.

Ünlü yazarlar söyleşilerin ardından hayranlarının kitaplarını imzaladılar.